Pdol

Nyvaken och mör i kroppen efter går dagens jobb! NU blir det att skriva på papper och som sedan ska lämnas in på arbetsförmedligen, sen blir det att ringa till facket... KUL! 
Annars idag då? Jo blir att göra sig iordning sen ska far jag ner till stan och tar ett fika med mitt ex :D Tror det kommer bli bra var ett tag sedan man satt ner och bara surrade och spec nu då han flyttat ner till Ö-vik.
Btw idag börjar PDOL-Pite dansar och ler, Nu är det fullt med folk i stan.. mkt karuseller, god mat och köpstånd mm.. :)
Någon som ska dit ?




Med en cider i handen

NU var det gode länge sedan jag skrev något här i bloggen, har verkligen inte haft orken till det!  Så vad har då hänt under tiden? För mkt för skriva allt, Varit ner till södra sverige och jobbat, jag har försökt färga mitt hår mörktblont... som slutade i katastrof!!! får lägga upp bilder på då jag får bilderna och hur det hela dramat med håret slutade ;)

Igår så tog i 4 båtar och for in mot stan för att tittar på Piteå Water cross, var riktigt mysigt måste jag säga. Vi ankrade i norra hamn där tävligen var och vi fick parket platts med våra båtar. Vilken toppen dag... låg hela långa dagen guppandes i båten och solade med en cider i handen, som man samtidigt tittade på då det tävlade med sina skotrar på vattnet ;) Då tävligen var avslutad for vi med båtarna genom kanalen ankrade i nästa hamn och gick in till stan och åt god mat :)  Mätt i magen blev man allt, känndes riktigt jobbigt att sitta i båten på vägen hem.... man vill ju helts ligga och sova efter maten!  Bättre dag en så kan det inte riktigt bli.



Tyvär lånad bild från internet. Glömmde min kamera!

RSS 2.0