Blekfis = Sola solarium

God morgon sitter nu och äter gröt till frukost *GOTT* äter gärna gröten med mer sylt än gröt så igenterligen skulle man kunna säga att jag äter sylt med gröt på morgonen. Och som gammal visa får ju inte hunden glömmas, han får gröt varje morgon och glömms det blir han på dåligt humör :S

Dagens plener:

  • Damsuga huset
  • Städa
  • SOLA SOLARIUM!!!!
Nu då det börjar bli vinter blir man ju så helvetes blek och man ser sjuk ut hela tiden. Har aldrig solat solarium tidigare men känner att det ska bli ändring på det nu.  Okej det sägs om att man kan få canser av att sola solarium och det kan man garanterat få, läste på internet att man ökar risken 50% med att få hudcanser om man solar en gång i månaden!

Men att sola någon gång till och från borde inte skada utan dem som verkligen ligger i den riksonen för att få någon form av hudcanser borde vara alla det fjortisar som solat "al the time" och ser ut som pepparkakor mitt i vintern :S (110% chans att få hudcanser!)  Att se ut som pepparkakor under vintrarna ser ju inte heller helt norrmalt ut, man ska vara lite blek men kanske inte lika blek som en mjölk paket som jag själv många gånger fått höra att jag är :/ men som sagt nu ska det bli ändring på det !! :)  



Digestive...

Hade lovat mig själv dyrt och hederligt att sluta äta godis och chips!
Men man undrar ju hur länge det höll? Typ till nu :(  Har precis sett den "Arga snickaren" och nu blir det till att se Efterlyst (Riktigt bra program enligt mig) och samtidigt knaprar i mig en Digestive Marabou och det känns ju hur fel som helst!!!!  Men det är ju så otroligt gott!
Nä får bli slut med godis ätandet efter denna Marabou och det är ett måste :)









...

Hittade inte igen på stilmallen så att man kunde ändra färg på kommentarerna :/
Får lov att fixa det så fort som möjligt! Jag kan ju se kommentarerna men för att ni ska kunna göra det så måste ni markera där kommentaren är skriven :/
tråkigt men det enda sättet nu då jag f*n inte kommer på hur man ändrar :/

Massakerat på Morgonen !!!

På morgonen vaknade jag upp runt 11 och gjorde mig i ordning och gick ut med hunden på en liten promenad och när jag kommer hem igen och går in i vardags rummet ser jag att han haft det fruktansvärt roligt på morgonen då jag sovit.  
 Jag garanterar att leksaken gjorde ett fruktansvärt motstånd och var väl därför som han var tvungen att slita leksaken i bitar! Trotts att han redan en gång lekt kirug och slitit av huvudet på den så tyckte han väl att det var dags att amputera ytterligare en gång till.  





Ooops

Var ju och ändrade lite på stil mallen igår och såg inte först nu att kommentarena inte syns :S Måste på något sätt försöka fixa det, gäller bara klura ut vars på stil mallen man gör det !! :S 


Snart 19

Återstår nu bara 3 Dagar tills man blir 19



Sjuk!

Sitter hemma nu och är sjuk. Känns otroligt jobbigt med tanke på att jag aldrig blir frisk! Har varit krasslig nu i flera veckors tid, och känner nu att jag bara vill att det ska gå över så att jag kan träna och känna att jag orkar träna till 100 %.. men som det verkar nu är det i princip omöjligt HATAR DET! 

Nä nu ska jag gå och äta lite mat så att man inte hungrar ihjäl :)









"Vem kan slå Filip och Fredrik"

Nu har jag sett filmen Natt på museum och det var hyffsat bra måste jag säga, helt klart se värd. Dock så går det ju aldrig att jämföra med den första filmen eftersom att film nr1 i alla lägen är bäst :)  

Sitter nu och ser "vem kan slå Filip och Fredrik" hyffsat bra måste jag säga!! Skulle vara hur roligt som helst att själv få vara med i sånna där tävlingar :D   
Känns som att det blev enormt mycket tv tittande idag! Kan vara skönt med sånna dagar ibland också :)   
 

 


Film stund :)

Nu efter att man damsugat hela vardagsrummet pga att man krossat mammas ljuslyckta ska jag ta mig lite glass och sätta mig ner och tittar på filmen natt på musem 2 :)
har inga stora förväntningar på filmen, så vi får väl se :)



 

Söndag

Sitter nu i soffan framför brasan och tittar på tv (Svullo) och kryar på mig lite, är otroligt förskyld :/  har det inte blivit bättre till imorgon blir det att vara hemma imorgon från jobbet/praktiken :)

Dagen i övrigt känns väl helt okey,har bilen ute på blocket och det har idag varit en familj och kollat på den och jag hoppas verkligen att dom tar den! är nämligen i behov av en bil med 4 dörrar :)


YES ett jobb kommer lastat till mig :D

Allt i mitt liv ser så ljust ut nu, kan inte må bättre :) känner mig så otroligt överglad så att det inte går att förklara, allt bara går min väg!  SVårt att kanske gissa vad som hänt, men idag så har jag fått mig ett jobb JIPPI :D 
Hur himla bra är inte det på en skala 1-10 ? 12 kanske ;) 
Trodde att det i praktiskt taget skulle vara omöjligt att få jobb i dagens läge, men tydligen så går det om man vill och har föräldrar som tjatar på en hela tiden! :) 
Säger bara money money! :)   



SNÖ OCH ÄLG

Precis kommit mig hem från träningen som i sin tur inte alls gick bra idag :/  aja väntar på att få komma in i duschen så att man kanske hinner duscha och få lukta lite gott innan Tommy kommer :) men får se hur det blir med det. Så länge sitter jag i mitt rum och äter upp det sista i chips skålen *gott*

Såg en märklig sak då vi for till träningen ikväll!! Temat för denna spalt är älgar.  Älgar är väl inge flock djur??? dom ses väl oftast ensamma  eller så att dom är 2 max 3 stycken!! Iaf på ängen precis efter före måttsund backen står det en hel flock med älgar.. det var mist 10 stycken har aldrig sett dess make tidigare :S 

KORT OCKSÅ DET SNÖA HEM FRÅN TRÄNINGEN !!



Ny designat :)

Mysko nu fungerar det :S

Tänkte att jag skulle visa lite bilder på mitt rum, sen mina föräldrar gjorde om :)
Enligt mig själv så blev det riktigt bra! Blev ett riktikt modernt rum som passar mig i smaken <3
Sen vad ni andra tycker är en helt annan femma.

(Dålig kvalla på bilderna)


Före




Efter




Före



Efter




Lite skillnad blev det ju iaf.. :)

FAN SKAP RAKT IGENOM

Fattar ingenting på Bloggen, hade tänkt att lägga ut bilderna på mitt rum nu då det är ny omgjort, men det går inte att bifoga en bild?! Samma sak då jag ska fixa med designen, det går inte att kopiera adressen :S fattar NADA!!?? 

Varför blir det alltid så här för mig, spelar ingen roll vad jag håller på med så ska det ALLTID JÄVLAS blir på så dåligt humör då det är så... och detta är kanske anledningen till att jag inte bloggar eftersom att det bara jävlas hela jävla tiden... åå kan det bara inte gå min väg för en gångs skull? 


DET går inte att jobba med Designen på bloggen **??!!

Försöker despirat fixa min design på bloggen! Vill få det färdigt, men får göra det imorgon då saker och ting på bloggen kanske fungerar som det borde! hoppas då på att det går att jobba med den så att man ordning designen! Får dock vara som det är nu tills det fungerar på bloggen igen  :/ :)


RSS 2.0