Nya skor

Köpte mig ju ett par nya skor för ett tag sedan, vet inte om jag visat dom!
LÄgger iaf upp en bild nu =)






träna eller inte!?

Idag är jag jävlat slut efter jobbet, är mycket som gått fel idag! (inte spec roligt) Huvudet har bara inte viljat vara med idag...jobbigt.  Får se om man far och tränar ikväll, om man orkar så säga. Är man trött i huvudet känns det som att det inte är någon ide att träna, ingenting kommer att fungera som det ska och man blir lat/trött och TRÖG på planen.  Borde träna för mitt eget bästa nu då konditionen är på botten :/  Får helt enkelt se om man orkar :)


Något är det! Men vad?

Nu blir det att sova så att man orkar upp och jobba imorgon. Eller försöka sova iaf.. Kan inte få ut ur skallen att en av mina kill kompisar är ledsen eller bekymrad för något. Han har alltid varit den där glada killen som får en att skratta. Men idag är han inte den personen, han verkade jätte deppig då jag pratade med han på Fb :(  Något är det men han säger inget och det oroar mig! Vill aldrig att någon av mina kompisar ska må dåligt! Mår någon av mina kompisarna dåligt mår jag också dåligt :(






NOdo

Så då var denna dag snart klar :) Har jobbat som en tok idag och det blir att jobba som en tok imorgon också, gör ju ingenting att man far in lite stålar i plånboken!

Nä ikväll så har jag och Tina åter igen varit på Nodo och myst. Riktigt härligt, borde unna sig att gå dit minst 1 gång i veckan =)  Kom fram till att jag också ska börja träna på Nautilus så att Tina slipper träna själv och självklart träna upp sig så att man har kroppen för beach 2011! Låter som en hejdundradens plan ;)

Nodo

 

 



 

 


Hon har verkligen tummen mitt i handen!

Ibland börjar man ju funderar på riktigt! Hur dum får man vara? vad tänkte hon på.  Fattar inte ens hur man får tanken att göra på detta sätt 0.o  Hon har verkligen tummen mitt i handen!


0.o  ?  o.0

 


Idol

Nu blir det att se Idol efter en lång dag på jobbet :)



Mys på Nodo ikväll men en väldigt god vän

Dålig bloggning idag jag vet. Har som inte haft tid att blogga idag, började dagen med att jobba från 9-18 och faktiskt så gick det väldigt bra överraskande bra! Fick stå i kassan hela dagen så att jag skulle lära mig den, och det har jag väl som så gott som gjort nu ;) Men jag har aldrig trott att det skulle vara så jobbigt att stå i kassan... säger bara jävla hjärn gympa! Är länge sedan jag varit så trött i huvudet att jag glömt bort hur man gör/löser problem mm! Får hoppas på nästa gång att jag får göra lite annat så att man hinner vila hjärnkontoret lite. 

Han komma hem från jobbet och slänga  i mig lite mat innan Tina ringde och frågade om jag ville följa med henne på Nodo och ta en kaffe eller nått. Var riktigt mysigt att bara sitta och prata och helt enkelt må gott :)  Trodde dock att det skulle vara lungt där ikväll men det var fullt med folk som satt och tog sig en pilsner åt lite mat mm.

På tal om mat så for vi sen till Sunes och åt eller Tina åt och jag satt och kollade på "After Dark med Babsan" som visades på tv :) Blev kvar där ungefär 1 timme pga av att vi ville se klart pogrammet.

En toppen dag enligt mig!!!







Lite gott ser det ju ut iaf ;)





God natt ^^

Snart säger jag snart god natt till alla. Har varit och tränat ikväll och jag kan lova att jag kommer ha träningsverk imorgon, om inte så vore det väldigt konstigt med tanke på hur otränad man är just nu.. blir roligt att se.

Nu blir det sängen och tagga för imorgon då jag ska jobba min första arbetsdag :D Ska bli jävligt roligt, och jag är jävligt nervös!  Önska mig lycka till :)

Nu säger jag god natt för idag ^^





Ny vinterjacka

Tog en snabb bild på jackan som jag köpt.
Vad tycks?







Spraya på din tröja direkt på kroppen..!


Hade ju varit smidigt om man varit duktig på det!

 

 

 

 


lady gagas Klänning

Såg för någon dag sedan en gala där Lady Gaga var nominerad och vann pris för... ja vad det nu var. Tyckte att hon hade en lite lustig klänning och nog så kort framtill men tänkte inte så mkt mer på det. Satt igår kväll på aftonbladet och hittade detta:

Blir lite smått äcklad av detta

20/21 september

Nu är jag hos min kära pojkvän, sitter och tittar lite på tv under tiden har duschar! Tänkte därför också berätta lite snabbt vad som hände under går dagen.
1. Var in på Willys och skrev på anställnings papper. Tummen upp!
2. Hämtade upp tina och for in till stan och gjorde stan osäker.
3. De bjöds på gratis tårta i gallerian då gallerian firade 3 år. (grattis är gott)
4. Hittade en snygg vinter jacka som jag la undan till idag.
5.  Åt en god middag på Adana men Tina, Tommy och Christian.
Kommer lite bilder sen går dagen då jag kommer hem. Kommer även bilder på min nya vinter jacka ;) Var på tiden att jag köpte mig en ny!

Skateboard


Underhållning






19 september

Då var snart den 19 september slut! Denna dag har betsått av att jag och min kille varit tsm i 1 år älskar han otroligt mycket <3, jag har varit och röstat för första gången, och nu ikväll har vi varit ett gäng hos Tina och spelat lite kort och surrat :) 
Så denna dag har alltså varit riktigt bra :)

Saknar dock min ängel och spec nu då jag ska sova.. jätte jobbigt!!! Men får fara förbi han imorgon och säga hur det gått med på skrivning av jobb osv






Den som hittar den får?

Den som hittar den får? eller? Följde Tommy igår och skulle hämta en traktor och då vi var i garaget där de har traktorerna hittade jag en 100 lapp på golvet 0.o  ja jag tog upp den kännde att den hörde hemma i min plånbok. 
Brukar aldrig ha sån tur att jag hittar pengar, men då jag väl hittar pengar är det med många års mellan rum :)
Man ska ha lite tur ibland :D





365 dagar

Idag har jag och min Tommy varit tsm i 1 år :)
Får se om man kanske myser framför en film med han sen ikväll :)







Willys

Oj vilken dag :D dom ringde för lite mer än en timme sedan och frågade om jag ville komma till Willys på arbetsintervju!
Väldigt spännande och fruktansvärt roligt =D  Kom precis därifrån och det blir att jag nu till en början ska börja extra jobba där WOOHOO!!!!!!!! Känns så otroligt roligt att få börja jobba lite igen :D

Känner att det verkligen är min dag idag :D

fredag igen :)

Hello bloggen!
Blev aldrig att jag följde mor till jobbet idag, orkade eller skulle rättare sagt inte hinna göra mig klar på morgonen så det får bli en annan gång ist. Så då var man på gång med ständning av huset, känns kanska skönt att få det gjort :) lite så där helgfint ni vet ;)

Dagens städ outfit:






sova sova

Då var man hemma efter lite idol tittande och kortspel med Tina och Linn, riktigt mysigt! funderar starkt på att gå och sova.. måste orka upp om jag ska följa med mamma på jobbet imorgon.

Spel och idol

Nu tror jag att jag ska till att börja bege mig till bruden Tina. Blir en hel mysig tjej kväll, men lite spel, idol tittande mm :)


Godis

Var igår kväll iväg och lirade lite innebandy. Lovade dyrt och heligt efter träningen att det skulle bli slut på onyttigheter och skit i onödan!
Var idag och sökte jobb, och råkade bara slinka in på godis huset o.0





3 Stadier i livet

Haha har precis varit och kört moppe! Är 2 gången på 2 år... kan säga att jag kände mig väldigt liten i trafiken! Var bara en kort strecka men det var hemskt endå. Tack och lov att jag har körkort och bil!

Vi har 3 stadier i livet: Vi börjar med cykel, sen kör vi moppe, sist och inte minst växer vi upp och tar vi körkortet =)





Mobil bild




Tandläkaren

Då har man varit till tandläkaren, lika trevligt som alltid! Tycker det är ganska lugnt att gå dit, det enda som jag avskyr är då man ska ta kort i munnen! Det skär och har sig, inte skönt.
Men i övrigt hade jag väldigt fina tänder, inga hål.. ingenting.
Eftersom att förra gången var sista gången som det var gratis, så börjar det nu att kosta så jag har nu gjord mig ett abornemang där jag betalar 35 kr i månaden och på ett helt år blir det 420 kr och då ingår rotfyllningar, dra ut tänder, undersöknigar mm så det är billigt! Annars så kostar det det för mig Ca 505 kr per gång.



nattinatti

Nu är det dags för sängen! Sov gott

IDOL

Nu sitter man och tittar på IDOL. Är ju så himla roligt att se på :D dock lite skämmigt då dom nu är i norrland och att det hitils bara varit dåliga!  Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;) 

Jobbsökande

Så då var man hemma igen efter en halv jobbig dag, då jag farit runt i piteå stad och sökt jobb!! Det är inte så himla enkelt som man tror. Verkar som att denna stad inte kan erbjuda några jobb överhuvudtaget.. har visserligen bara varit ut 2 dagar och frågat på närare 18 företag och får bara svaret NEJ. 18 företag låter inte så jätte mkt, men med tanke på att jag har sökt otroligt många andra jobb före sommaren så kanske vi kommer upp i ett 40tal om inte mer!

Vill inge hellre än att fara ut och jobba, men det är tydligen svårt att fixa!



Måndag igen

Nu blir det att hoppa i duschen så att man får känna sig lite fräsch och lukta gott :)



Mohombi - Bumpy ride


Party plåga i viner?


 

 

 


Usch

Okej ett avbrott nu i städandet. Trodde faktiskt inte att jag skulle ha det så jävla skitigt i mitt rum!! Blir rent av äcklad på tanken på alla små kryp som måste storm drivas i allt damm och smuts *USCH* Lutar mot att torka av väggarna då jag börjar bli klar med allt annat.


Basshunter


Idag kännde jag för att lyssa på lite sån här musik





Är faktiskt en ganska bra musik video...









Tvångstanke

Gud vad jag hatar spindlar, det är det äckligaste djuret jag vet!!  Var ovanligt pigg inatt och kände mig inte trött först klockan var 3 och då jag entligen kände att jag kunde somna ser jag en stor spindel klättra runt på väggen uti min säng... PANIK! Drar ut sängen mitt i rummet och övertygar mig själv att det kommer gå bra och spindeln kommer inte komma till sängen.
Får tvångstankar att jag måste städa då jag ser spindlar så där, så nu ska jag till att städa hela mitt rum och det ska bli kliniskt rent! Om jag så måste knäskura taket!


Chris Brown

Nu håller man på att tvätta och ha sig.. jätte roligt men det måste göras det också :)

Hittde en skön remix? på you tube med Chris brown


..

Känner att det bara blir bättre och bättre...
Jag hoppas hedligt att det jag hört inte stämmer, om det stämmer kommer allt att kännas väldigt konstigt framöver :(

RSS 2.0