Söndag kväll!

Nu är snart denna söndag slut... och vad har man fått gjort denna dag? Jaa du ingenting! Har varit hos killen iof så är jag ju där nu också.  Så vad har jag gjort där då, sett på tv, målat lite, busat med hunden, suttit framför datorn ätit jätte god middag *mums* ;)
Och killen har varit och byggt i ny huset hela dagen, jätte duktig ;)
Men nu börjar det kännas jobbigt att vara ensam, klockan börjar ticka mot 21.00 det blir ungefär 6-7 timmar ensam :S  Grejen är den, att jag kan vara själv i flera timmar om jag är hemma och har tillgång till alla mina egna saker! Men nu är jag inte det..

Nu vill jag hem och träffa familjen så att man har någon att vara social med!  :)

SOMMAR SKOR

Sitter och fördriver tiden innan det börjar bra på tv. Klickar mig runt på olika sidor och hittar dessa snygga skor! Börjar längta som f*n till sommaren nu och spec då jag ser dessa fina skor! Hatar vintern just nu, mest för att det är kallt och för att det inte går att vara ute en längre stund utan att det börjar "sticka" på kinderna.






Inte överdrivet dyra, kostar runt 200 kr med frakt.. BILLIGT :D

Innebandy

TjoHo TjoHej ville bara säga att jag lever efter dagens galna innebandy!! Riktigt roligt är det, men man ser tydligt att barnen lär sig mer och mer för varje gång och det är ju iof sig bra är ju lite det som är tanken, men då blir det ju svårare för mig och Tobbe då vi spelar alla barnen mot oss! Vissa är läskigt duktiga :S

Körkort!

Har suttit och kollat runt på blocket efter en lämplig bil till mig.. har delvis hittat väldigt fina bilar som jag verkligen skulla vilja ha, men eftersom att jag är arbetslös så har jag inte råd att köpa någon av de bilarna! Eller råd att köpa har jag väl, men inte råd att köra/tanka efter det. Så nu blir det till att invänta våren ett tag och se vad som kommer ut på marknaden! Så undertiden blir det att färdas med buss,

+ Är billigare på alla plan att åka buss och du kan kommer dit du vill!
- Du tar dig dit du vill men endast på bestämmda tider + många gånger är det trångt och jävligt, sen måste du under vintern stå och frysa under tiden du väntar på att bussen kommer!

Men vad gör man då man inte har tillgång till en egen bil?? Så nu blir det att åka buss ett tag framöver :)





Att vara utan bil är som att vara inlåst i bur. Jag tror inte att de folk som inte har bil/körkort förstår hur fritt det är med bil, och hur låst man blir utan eget färdmedel. Jag förstår bara inte varför man inte tar körkortet på en gång då man fyller 18???? O_0 (Och spec då man bor i norr och är i stort sett tvungen att ha tillgång till bil)
Många ungdommar säger jag tar det sen men när igenterligen blir sen? Då du gått ut skolan och är arbetslös :S För då har man ju verkligen råd att lägga ut pengar på ett körkort... Folk går misste om något, strular till livet lite extra! Ta körkort på en gång så slipper man alltid fråga om skjusa mm..

Jag är glad över att jag har körkort, haft över 1 år nu och är bland det bästa jag gjort.  Aja ska bli skönt att veta att man har skjuts sen då det kompisar utan körkort har tagit körkoret ;D




PMS

Nu är det PMS vecka och det känns i hela kroppen :O hela jag är som en bergodalbana reagerar för minsta lilla töntiga grej. Varför måste bli så?  Nog för att jag inte brukar reagera så starkt just under denna vecka så är det ändå jobbigt att behöva ha det! och endå jobbigare då man får hormon svängningar :S
Lider med er som jämt får hormonsvägningar måste vara jätte jobbigt i längden!

Hur som helst så fick jag besök av Tommy och Christian ikväll och det var väldigt roligt att dom titta förbi trotts mina Pms stunder. Så vad har vi gjort ? suttit och pratat, jag har bjudit på semla, tittat på blocket efter skotrar/bilar, spelat spel och titta på OS (fina flickor som var med i OS eller hur grabbar haha ;)
Slapp ju iaf vara själv denna torsdag kväll, alltid kul med fin främmande :)



Tors...

Dagens händelser:
Vaknde upp med en snygging breved min sida, bara där är dagen toppen ;)
Gick upp och åt en snabbis sen blev det till att gå en skogspromenad med hunden i det kalla vinter vädret... kallt va he men måste man så månste man!

Har varit iväg idag igen med att spela innebandy med barn, skönt nog så var Tobbe med idag och det känndes otroligt bra då jag inte kan höja rösten pga av operationen... så rösten fick vila betydligt mer idag än vad den fick göra igår då jag var själv med alla barnen! Känndes igår att jag ansträngt rösten för mycket, ont i "ärret/såret" INTE BRA!



Foto: Jag




Onsdag

God morgon God morgon eller god förmiddag kanske man säger!
Pysslar på med roliga som denna förmiddag.. typ som att tvätta kläder, vet inte hur många maskiner jag tvättat och andå tar det aldrig slut i tvättkorgen! det är otroligt hur mkt som rymms, helt sjukt!

Äch va tusen nu snackar vi om annat,  så vad är planerna för idag? Lutar mot att fara iväg på stan med killen sväng och göra stan osäker hihi :)

Fet tisdag

Fet tisdag idag!  *Mums* semlor är ju så otroligt gott! synd att det bara är en gång per år.
Blev dock ingen semel ätning för min del idag, tanken var att jag och brudarna skulle gå på kvarters bageriet och fika  men det blev inte av... så det blev ingen semel ätning för min del idag :/  gör inte så mkt igenterligen fusk åt en förra veckan och en igår och det räcker gott och väl ;)



Nu blir det till att se på American Idol, lär ju få sig några skratt HAHA :D


byebye :)

RSS 2.0