Spyr blod

Min lilla älskling varför spyr du blod? :(





12 timmar kvar

Fick för 1 timme sedan veta att jag jobbar imorgon, skönt att tjäna pengar! Men jag jobbar 06.00-12.00 :O jag är aboslut ingen morgon människa så det ska bli spännande att se om man är som en zombi imorgonbitti!
12 timmar kvar tills jag börjar









Vita vinterland

Fy så kallt det är ute idag! Var ute på en promenad med hunden och kan säga att jag hade då ingen kännsel i rumpa/lår då jag kom hem. Trots kylan så tittade ju solen fram och lyste upp vårat vita vinterland, här är en bild från promenaden idag :)





Kallt om lill tassen!



Airbrush

Fy fan va nice :D Jag verkligen längtar tills jag får börja i garaget, kommer bli så kul!! Blir första gången som jag ska prova på denna sak med spackling, lackering mm... :D Längtar mest tills jag ska lackera kittet, samt airbrush på en annan motorhuv :D




Vissa är förjävla duktiga!

Jag vill också bli så här duktig... bara dags att börja öva då!! ;)


Jippi

Jaaa äntligen så har det kommit! Ska bara föra över pengar på kortet sen drar jag ner till busstation och hämtar mina paket :D









Solen

god morgon :)  så otroligt skönt att vakna upp och titta ut då solen lyser, gud vad bra humör man blir på :) man får som en ny energi kik. Nu känns det verkligen som att vi går åt rätt håll! Ju närmare sommaren vi kommer desto bättre blir det, saknar värmen!!!





Gud vad jag saknar mitt röda hår ibland :(

Klockan är nu ca 20 min över 11, känns som att klockan är så mycket mer :O  Tycker det är jobbigt då det känns som att klockan är så mycket mer än vad den igentligen är, igentligen så är det ju ganska bra för då kan man ju sitta uppe en stund till om man vill ;)

Men som det känns nu så vill jag sova eftersom att denna dag känns så otroligt lång, och den blev plötsligt ännu längre nu då jag kollade på klockan. Önskade att klockan vore mer så att man måste känna sig tvungen att gå och sova, men nu då klockan är så lite så får man ju nästan tvångs tankar att gå och sova tidigt då klockan känns så lite!  Märkligt att det blir och man känner så :(


Gud vad jag saknar mitt röda hår ibland :( Snyggt men är en jobbig färg att ha och göra med.....


Den där mary

Efter en lång dag på jobbet har jag för drygt 1½ timme sedan kommit hem och hunnit tagga ner och ätit ett kvällsmål *gott*
Sitter nu och ser filmen 'Den där Mary' som nu går på kanal 4 film, riktigt bra och super rolig film :) ett stort + för att det är bra skådespelare med i filmen.






God morgon

God morgon, någon mer än jag som sovit länge idag?!  hahaha är det så att man sover längre då man blir äldre?!  nä nu blir det att gå och få i sig lite mat i magen så att man orkar göra något idag :)



Sony kamera

Nu efter 2 långa år med min sony kamera


så har jag äntligen lärt mig hur denna kamera fungerar! Det har varit 2 hemskt långa år och jag har svurit så otroligt många gånger åt den.
Men trotts detta så tar den endå ganska fina bilder då man har rätt inställningar och rätt ljus :)
(önska att man hade en riktigt system kamera!)




Här är våran mat glada katt Findus

RSS 2.0