Loreal

Första dagen idag på praktiken... HUR KUL SOM HELST :)  passar mig som handen i handsken! Visst det finns ju lite små saker som man inte kan nu på gång men får jag bara någon dag så sitter det nog ;)

Idag under lunchen följde Tina mig och äta sen gick vi en runda på stan..... blev inpuls köp :/ jag som skulle försöka spara pengar!  Gick snabbt in på en frisörsalong och titta på ett silver schampoo, blev lite tveksam då jag såg priset!! Men då kom så snällt en av de anställa fram och sa att
" Köper du en av Loreals produckter får du även en produckt på köpet" och då var det kört :O Så man kan säga att jag blivit lurad, men jag fick ju fina produckter... produckter som jag väldigt mycket tycker om och som jag tycker fungerar väldigt bra Love it!










Ur&penn

Nu är det snart dags att gå och lägga sig så att man orkar upp imorgon och fara på praktik, blir min första dag på butiken Ur&penn. Tror det är ett perfect ställe för mig kommer trivas som "handen i handsken", mycket smycken och klockor LOVE IT!

Runt halv sju ikväll började min killes bilfärd ner mot södra Sverige, där han kommer jobba i drygt 2 veckor framöver.
Han och sina 2 arbetskamrater har fortfarande en lång bilfärd kvar och är inte framme än på långa vägar, de kommer att köra ner till Sandarne ikväll där det delvis kommer att bo under det här veckorna.

Det är en ganska bra bit mellan Piteå och Sandarne..... Så undrar vart i vårat avlånga land min kille befinner sig nu??
2 veckor går ju ganska fort??? kan ju alltid försöka inbilla mig det iaf ;)  Går nog ganska fort, så vi syns snart :)










♥ LOVE ♥

Jag vet att klockan är mkt och att jag borde sova vid det lagret.... kände bara att jag var tvungen att skriva ett kort inlägg här i bloggen innan jag stänger för ikväll!
Idag har det varit en sån där jobbigt dag, väldigt mycket kännslor i kroppen! Jag saknar dig otroligt mycket...trots att vi sågs senast igår! Jag vill vara i din närhet hela tiden, jag vill hålla din hand, krama dig, pussa dig.
Jag hade viljat att du hade varit här och nu så att jag kunnat krama om dig och ge dig en sån där härlig godnatt puss ♥ Sen då du somnat ska jag fortfarande hållt om dig och tänka på hur otroligt glad/lycklig jag är över att få vara din tjej! Du är finaste killen på jorden jag ÄLSKAR DIG ♥♥♥ 


(Gammal bild)






BLONDIN

Ja då var man någolunda blondin iaf :D  Me like haha. Tog sin tid att få det blont... har ju hunnit varit orange hårig 2 gånger, gulhårig, ljusbrun, mörkblond! Men nu är det entligen BLONT :) Blir dock en färgning till så att det inte finns nå "gul färg" kvar!
WooHoo ska vara blondin i sommar, var ju brunhårig förra sommaren, nog för att det var super fint och att jag passade i den färgen MEN!! Man ska vara blondin under sommaren, känns ju så sommrigt ;)  



Choklad

Vilken vilken dag :) började med att jag var ute på 1 timmes promenad med hunden, riktigt skönt i det fina vädret. Har nu ganska precis kommit hem från att ha varit ute och sökt någon form av sommar jobb i någon timme... får se vad sker, hoppas någon nappar!

Var in på Dollar store en sväng, tycker det är ganska avkopplande att gå runt och titta på alla saker dom har där! Hårnålar och hårsnoddar är någonting som man väldigt ofta anväder och de har en tendens till att försvinna ..... så då man är på Dollar kollar man alltid efter om dom fått in hårnålar är inte alltiddom har det hemma! :/
Hade turen idag att dom hade nydligt fått hem haha :)


20 kr, rena rånet


Var också in på Ö&B och var tvungen att köpa mig lite...


Choklad 4life

RSS 2.0