Kattunge

Någon som skulle vilja ha en kattunge??
Jag vill men jag får inte, verken för min far eller kille :(







Header & design

Så nu har man lite smått börjat ändra design och header på bloggen. Får se när jag små fixar på den nästa gång! Tycker det är svårt att ändra på stilmallen och kodmall... fattar typ ingenting :S
Aja nu har jag då smått börja göra om och det är jag glad och nöjd över än så länge iaf :)

Dator

Befinner mig i Älvsbyn just nu, jobbar och står på! Skönt att det snart är torsdag då far jag hem från denna lilla håla och slipper alla knått!! Det tråkiga med det är att jag lämnar mormor :/ är där jag bor nu.
Känner mig väldigt begränsad då jag inte har min egen dator :O och inget eget internet... nog för att jag får låna mormors men känns inte heller bra det att sitta bänkad framför det! Som jag annars gör då jag är hemma. Jag har inge liv.. datorn är mitt liv, tragiskt :D

Design

Har tagit lite nya "modell" bilder ikväll :) Tvingade syrran att foto mig haha tur att hon är snäll och går med på det iaf :) Så nu snart blir det att skaffa sig en helt ny design/header på bloggen kommer bli toppen !


Kissie

Så komisk! Jag lägger upp ett inlägg 15.28 då jag kommenterar att Daniel och boxer robert är lika varandra!  15.34 kommer det ut ett liknande inlägg på kissies blogg!! hmm...



Daniel Westling små lik killen som gör reklam för boxer!

Så då är det första dagen som prinsessan Viktoria och Daniel varit gifta i 1 dag. Måste få säga att det är otroligt skönt att allt med detta bröllop äntligen är över, har väl inget imot att det gifter sig eller så! Satt själv och kolla på hela bröllopet igår och tyckte att det var otroligt vackert.
Men det jag stört mig på är alla skriverier... media hade gått långt över gränsen.  Inom handels blev det också väldigt många över drivna saker... typ på ur&penn där säljer man ringar som är basserade på Viktorias ring, på shell kunde du köpa dig en kunglig fika mm...  





Btw är det bara jag som tycker att Daniel är lite små lik killen som gör reklam för boxer?




Cubus

Nu var det färdig jobbat för idag! Har haft en super skön dag med sol/varme och eftersom att jag jobbar ute så får jag ju lite färg på mig... det gillas ;) Ibland är det otroligt roligt att få diskuterar med kunder som är betydligt äldre än vad jag är och som tror att dom kan trycka ner mig bara för att jag är yngre än dom! Dagens diskution vann jag lätt som en plätt och kunde nästan inte hålla mig för skratt för den lilla sak hon ville diskutera om haha :)

Efter jobbet for jag och syrran in på ur&penn där hon bytte sin klocka som hon fick i examens present (jag tyckte det var en fläck/märke på glaset och ville att hon skulle byta till en lika dan fast utan fläck/märke på) + att vi kortade armbandet på den så att hon kan ha den :)

Nästa stopp blev Cubus, där var det 40% på alla kläder hittade massvis med kläder och smink som jag ville köpa! Men eftersom att jag inte i gjord av pengar för stunden så blev det inte så mycket köpt. Blev bara en kavaj, spettsklänning och lite underkläder.  Bilder på kavaj & klänning kommer att läggas upp imorgon :)




Like the color!


Mitt nya söta linne

Köpte mig ett sött linne, like it ;)  Känns sommrigt med lite färg så här pass till sommaren :) Vad tycker ni?





Blåögd

Jag vill vara blåögd!! Så snyggt med blåa ögon <3
Grön är fint det med, men man vill ju alltid ha det man inte har ;)


lånad bild



Lånad bild



Polisanmälan! Mot äckel

Så då var men hemma efter jobbet, lång dag med lite folk och mycket regn/kallt. Tråkigt men det går ju inte bestämma vädret så det är bara att le riktigt stort och se glad ut :)

Så vad menar jag då jag skriver polisanmälan??
Jo ni alla vet att  det finns riktigt många äckliga människor i vårat land och det är vidrigt. I våran lilla stad Piteå finns det en man i 30 års åldern som kör omkring i en vit lite nyare skåpbil med grön/svart text på sidorna. Fram i passagerarsätet har han en stor korg med klubbor som han delar ut till alla söta små flickor som han spanat in från topp till tå! Samtidigt som han försöker lura på dig klubban kommer det ut många stötande ord och blir väldigt närgången.
Idag under jobbet då jag står vid kassan kommer denna man in och har med sig sin korg med klubborna och säger: "Hej gullet vill du ha en klubba" menar hur äcklig får man vara?! Tur nog var jag inte själv på stället, min syster var där och min far kom precis efter att han frågat om jag viljat ha klubban!
Men tänk om jag varit själv? Vad hade då hänt, hade han blivit jätte närgången och tvingat mig göra en massa saker som jag inte velat, eller han kanske hade släpat in mig i skåpbilen och vad hade hänt där? Vem vet!! Han vill ju något mer än att ge söta flickor klubbor och sliskiga kommentarer! Tänk om han frågar någon liten tjej på 10-12 år tänk på allt hemsk som kan hända, fy fan nä nu vill jag skriva mer om det här blir illa mående av allt som denna man skulle göra mot alla söta små flickor! Bort med alla äckliga människor från jorden!












Ur&penn och Fällfors camping

Nu är det mindre än en timme innan denna helg är slut. Så vad har man gjort i helgen då? Jo jag har jobbat på Ur&penn och på Fällfors camping roligt som bara den :) Har även försökt spenderat så mycket tid som möjligt på killen innan han nu tidigare idag for ner och jobba i södra sverige :/ :) Han blir borta i cirka 2 veckor och kommer hem någon dag före midsommar... längtar dit!

Nu blir det att forsätta att titta lite på tv innan det är dags för sängen, måste ju orka upp och jobba imorgon så att man tjänar lite pengar och så att man sen kan shoppa lös ;)



Fina lastbilar ;) Med...
Ännu finnare stötfångare -->



Inte ofta man kan spegla sig i en stötfångare ;)

Promenad

Så då var man hemma efter en dag på jobbet. Gjorde faktiskt en ovanlig sak idag, för en gångs skull tog jag mig en promenad med hunden ner till jobbet! Det har inte hänt en enda gång sen jag skaffade körkortet... snacka om att man blivit lat! Men skönt var det att promendera iaf borde göra det oftare nu då jag sålt min bil :)


Balen 2009

Igår för exakt 1 år sedan så gick man omkring och såg ut så här under en dag. Tråkigt nog var det nog enda gången som man kommer klä upp sig så där fint (förutom då man gifter sig men det är otroligt långt bort) balen 2009 två dagar före studenten!



Sommar klänning

Själv så tycker jag att det skulle vara en jätte fin sommar klänning ;) Dock är ju detta min åsikt!
Vad tycker ni om denna klänning?








RSS 2.0