Bastu och bad

Vilken otroligt bra dag det var igår, och kvällen var toppen ;) Var länge sedan jag och tommy gjorde något för oss själva. Blev under kvälls sidan att vi först badade i poolen, värmen låg runt 22 nu i vattnet blir dock varmare närmare sommaren!
Sen efter första premiär doppet så gick vi och bastade resten av kvällen... UNDERBART! Bastu är så himla skönt :)

Nä nu väntas jobb får skriva senare :) 






Mjukglass

Idag börjar jag klockan 2 :) skönt men tro inte att det blir någon vila för det, passar ju på att städa och diverse saker nu då jag har tid ! sen städar jag för att Tommy kommer hem idag (LÄNGTAR).. måste ju vara någolunda snyggt städat då ;)

ÅÅÅ jag blir på så BRA humör då det är så otroligt fint väder idag, blir snart att göra sig iordning och fara ner på stan en stund före man börjar.. kanske blir att ta en mjukglass med karamell strössel och noisettesås *mums*  om jag hinner med det.





Design

Fösöker mig på att göra en ny design till bloggen.... går inte så himla bra då datorn är så fruktansvärt segt! Har sammanlagt 3 Gb minne kvar på hela datorn :O Då är det alltså 128 GB som jag har gjort upp! men med vad? skräp saker?
Så nu tok rensar jag min dator så att den går att använda igen :)

En bild som min kille tagit :) Visst är han duktigt på att ta kort ?! :)
Han är duktigare på att ta kort än vad jag är :/ :)

Parfym

Då var man äntligen hemma efter en lång dag :) Har köpt min mor en morsdags present idag ;) gäller ju att vara ute i tid ;)

Var in på Nodo idag med tina och track lite varm choklad med allt påhitt man kan ha på. Gott som tusan är det, ät värt varenda krona :) Är som mysigt att träffas och bara gå in på ett fik och sitta och prata (love it) avkopplande  är det också :)

Btw var in på Parelle idag och hittade 2 parfyrmer som jag funderar på att köpa! De doftar så otroligt GOTT! Och spec.. dyra var dom inte :)



Like it ;)


(Britney spears)
Love it ;)


Tror att det blir super bra då jag köper dem, kommer lukta helvetes gott :)

godmorgon godmorgon

Nu har jag presis gjort mig klar för dagen och ska till att fara iväg på praktiken. Upptäckte imorse till min fasa att mitt bästa hårspray är slut :O whay? I need it!
Lika kallt idag som igår fy... :(

Nå måste jag tll att gå hörs senare :)





Enkel och varm klädsel idag :)

Värme vart tog du vägen?

Så var denna dag snart slut! Har varit en helt okej dag... dock så har det ju blivit så helvetes kallt + att det har regnat som tusan idag :O  Vart tog våran sommar värme vägen ????  den har varit bort i drygt en dygn och jag saknar den redan.

Som det vanliga så har jag ju varit på praktik idag... trivs som bara den :)  skulle idag till att byta en sprint på en klockan och slant med vertyget jag använde rakt in i fingret! vasst var den och ont gjorde det, vilket resulterade till blod.
Under lunchen följde jag Tina till cafe piteå där hon hon köpte sig en jätte god mjukglass tro mig jag smaka ;)



Jag och findus :) han är verkligen inge linslus! eller ja ibland då han vill och det är ju inte ofta och idag ville han inte vara med på kort.

Ur&penn

Imorgon börjar min sista praktik vecka på ur&penn, känns väldigt tråkigt :( 
Under den tid som har jag varit på Ur&penn har jag haft det otroligt roligt, har lärt känna nya otroligt fina människor, och praktiken har varit väldigt lärorik. Jag är otroligt glad över att fått den turen att praktisera på ett sånt super fint ställe :)


Sen jag börjat praktisera på Ur&penn kan jag mer eller mindre säga att jag blivit en shopaholic. HAr köpt mig otroligt mkt fina saker som jag velat ha ;) Ni vet såna dära tjejiga saker ;)
Dock ont för plånboken men ibland måste man få unna sig själv något gott ;) eller hur?



söndag

Går kvällen var rikitigt bra faktiskt, min vän christian kom och hämta upp mig sen drog vi ner till stan där vi träffade markström, johnny, nilsson mari mm..  Hade ganska nydligt regnat så vi begav oss till intustriområdet i öjebyn där grabbarna fick leka av sig lite med bilarna och jag fick filma :)
Hämtade även upp surrhummlet Bejje/hans bil och cruisade runt stan ett par väder och fick höra på alla de 1000 planer som han ska göra. När stan började dö ut begav vi oss ut till bejjes sommar stuga. Satan va fint det är där, och natur skönt nå fruktansvärt :) Och väl där löjlade vi oss si så där..!! :)
Iaf kvällen i sig var riktigt bra.




Bejjes Bmw.


Johnnys Supra. (var en av grabbarna som fick leka av sig med bilen igår kväll)


Nicklas Merca (fick också leka av sig igår med bilen)


Uti Bejjes sommar stuga.


Bejje på g! Nej han slickar inte på "käken"



Spelar ingen roll vad man skriver

Är ju typ ingen som läser denna blogg så då spela det ingen roll vad man skriver om heller! Lär ju sprida sig vidare iaf! Eller har jag fel? omöljligt jag kan inte ha fel på den fronten :P

Konstigt detta... Har super fina kompisar, fin kille, en otroligt fin familj, bor fint och sommaren är typ här!! Men endå känns det som att något fattas, känner en tomhet? Vad är det som saknas? jobb/pengar och bil kanske ?? 0_o

Haha

Haha hela 4 stycken var in igår och kolla på bloggen!!! hur kommer det sig? borde inte ha någon som tittar in.. menar har ju inte bloggat på hur många årtionden som helst. Aja är ju alltid kul med överraskningar :)

RSS 2.0