Lördag 27/6

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga :0 alltså jag försöker förtvivlat lära min syster att damsuga men de går inte .. blir ett IG varje gång. Jag får gå runt med en mindre damsugare då hon är färdig och ta bort skräp :S Jag menar hur svårt är det att damsuga ??

JAG- Kan du damsuga nere i duschen också ?
SYSTER- Ja det kan jag göra!

Går ner en stund senare och

JAG- Du har ju inte alls damsugat i duschen!! kom ner och gör det!
SYSTER- Men det har jag ju visst gjort! Jag har ju damsugat "I" duschen!
JAG- Menade ju att du skulle ha damsugat badrummet och inte I duschen !
SYSTER- Jaha men säg det då!!

Lite roligt var det!! men jag förstår inte vad som är så svårt med att damsuga?  Som i Badrummet "hoppade" hon från tröskeln in dusch kamin? hon kan ju inte ha missat skräpet som var på golvet, men tydligen det! 


                                           

Lördag

ÅÅ så härligt varmt och skönt det är ute, sitter ute på balkongen och tar det lungt i skuggan är dock 30.3 här men det är super skönt en då :) sitter och lyssnar på allt ståhej som förekommer nu under Piteå Summer Games. Funderar starkt på att gå ner och titta på några matcher och sedan kanske svänga på förbi på shell och inköpa en glass. Tycker det är ganska mysigt då det är Summer games, det är mkt folk och mycket rörelse i stan det händer mycket som tex. igår hade alla affärer öppet till 24.00   och så var det massa bra erbjudanden på alla affärer :)    

onsdag

WooHoo besöks rekord igår :D 108 personer!! Långt från det antal som det större bloggarna har men jag är stolt endå :) 

Tisdag

Fråga!! vad är det som gör en blogg bra? så att man vill forsätta läsa den??
Ska man vara en ärlig person rakt igenom? Eller ska man provosera som många bloggare gör och ge sig själv ett "dåligt" ryckte? Eller ska vara en person som låssas vara störst bäst och vackrast ???

Eller ska det vara mycket mode, bilder ?? o_0 



Iaf så är bilen helt ren nu ^^ både utvändigt och invändigt :D  Precis så där lagom till Pite summer games, tror att det är imorgon som tåget kommer med det flesta lagen som ska vara med i år.  Lika inresant varje år att stå och titta på alla turister som kommer till lilla PITEÅ stad :)


                                                                         


Tisdag

Märkligt väder vi har här uppe i norr:/  Först idag så var det sol, sen regnade, åska och så inte minst hagel! det var hagel nästan lika stora som sockerbitar :O blev många fula märken på husvagns taket :/
Jag får det inte riktigt till att gå ihop det där med åska och hagel direkt efter varandra :S  



Haha ja nu har jag fiat mig en liten annan layout, och jag tyckte den blev bra eftersom att det var första gången jag jobbade med Photo shop :) givetvis finns det många skavanker som går att ändra men det får bli då man blivit mer kunnig. Sen nu återstår bara att lära sig koderna till stil mallen osv.. så att man kan göra snyggt därifrån också. 

Aa ska ut nu och damsuga och tvätta bilen för det BEHÖVS!!

                                                                              

Klockan är 12.17 så det betyder att det är måndag

Hmm sitter och tittar runt på olika bloggar och har kommit fram till att alla har en sån fin bloggdesign på sina bloggar :O
Och jag har världens fulaste :/ ska det vara så svårt ?  aa tydligen är det ju det!!
Skulle def.. behöva hjälp på den fronten!! =/



Måndag kveel :P

Änterligen har jag fått se den här filmen





Det är en riktig jag film!! måste erkänna att jag älskar alla tjejfilmer <3
Iaf så tyckter jag att det var en super bra film, skulle lätt kunna se den en gång till.
Den som jag tyckte var ett bra budskap i den här filmen är kompisar i mellan! Liksom är det värt att bråka med sin allra bästa kompis? om man gör det vart leder det? Kommer det sluta lika bra som det gjorde på filmen? många gånger men inte alla :/

Aja den v ar bra iaf.. någon mer som sett den ?

Söndag

Har haft en jätte bra midsommar och hoppas att alla andra också haft det.
For med nästan hela familjen till Byske camping och hade en riktigt bra helg :)





Btw imorgon kommer lillasyster hem och det ska bli hur skönt som helst!! Även fast jag ibland hatar henne och önskat att hon inte funnis!! så är det riktigt tråkigt utan henne :/ hon har sin plats i familjen helt enkelt!
Så imorgon åker jag och hämtar henne runt 11 på busstation och då ska det bli roligt att höra hur hon har haft det i Göteborg :)

Så har vi ju en liten kille som inte träffat sin matte på 1 vecka, och han kommer bli hur glad som helst då hon kom hem imorgon :) 

                                   

                                                                                                Coda 



Haha kan ..

Haha kan ni gissa vad som hänt idag ?  Jo det har regnat inge konstigt med! Verkar dock som att det ska bli en regnig sommar :/ 

Ååå Pia har varit och hälsat på nu ikväll, och det känndes rikitg bra måste jag säga var ett tag sedan vi var med varandra sisst :) Det som är så skönt med med PIA är att hon är en riktig kompis! Min bästa kompis<3 Hon lyssnar alltid på vad man har att säga, går att diskutera så mkt som man aldrig annars skulle säga till någon annan!!  Känns så himmla skönt att ha en person som man verkligen kan lita på och veta att den personen aldrig skulle göra en något ont, och sen veta att den personen litar lika mkt på en själv :) 

Pia du är bäst <3  Vänner som du växer inte på träd ! 





Love

Varför ska kärleken vara så svår och komplicerad ibland? jag fattar det inte, det är helt stört hur det kan vara så !!   Varför kan det bara inte gå lätt hela tiden ? :) 

NU har man iaf.. berättat om sina kännslor!! åå törrs man prata eller träffa den personen någe mer  utan att behöva tänka på att han vet ?

Måndag

Dagen efter helgen eller första dagen på den nya veckan ... haha stört jag vet !

Var ju som sagt och tränade igår för första gången på väldigt länge och det känns att man tappat mkt genom att ligga på latsidan!!   Iaf.. så varade våran träning i 2 timmar och helt slut efter det, direkt efter våran träning hade herrarna träning så .... jag och jenny stannde och tränade ytterligare 1 timme  med dom :O  Va fan tänker man på ta död på sig själv på första träningen!  Var iaf.. kul att träna med dom trotts att  man kanske inte hinner med i alla svängar, grymmt högt tempo vill jag lova!! men vi behöver den träningen :)

Idag har jag iaf.. sjukt ont i kroppen  och så går det om man ligger på lat sidan -.-

hmm... hänt mer idag då ? Varit och jobbat och hjälpt kunder hitta det dom vill ha. Tänka sig att det började regna lite idag också, börjar bli less på detta shitväder, vill ha sommar och sol :)



Träning

Aaa hade smått glömmt bort att jag har träning om 40 min :/  och så ska jag hämta upp Jenny som ganska nydligt flyttat till en egen lägenhet som jag inte ens vet vart den är.. och det blir inte bättre av att jag inte har någon strömm i mobilen :/

Men aa fan va roligt med träning <3 har inte tränat sen sesongen slutade haha :D  


Söndag

ååå vilket tråkigt väder, det bara regar å är kallt hela tiden!! Verkar som att det är ett jävla skitväder i hela Sverige :S
VART TOG SOMMARN VÄGEN ?
Visserligen hade vi tur att det var hyffsat bra väder under balen och studenten, men att det lika snabbt skulle åter gå till moln och regn hade ingen kunnat lista ut :/ 




Haha vet inte om det är något att bli glad över men igår hade det varit inne 57 personer på min blogg.... så vet man ju att den syna iaf...  :D 


=)

Tack för gårdagen som var helt underbar <3 måste säga att vi hade det riktigt mysigt hos Danne som så snällt bjudit hem klassen som avslutning innan folk skulle splittras senare under kvällen.

Det blev utgång för alla men dock inte på samma ställe, var en ganska salig blandning några for på Pentryt, vissa på Statt och vissa på Valdinos. Själv  gick jag på Valdinos där det var knökfullt med studenter, har för mig att Amanda sa att dem hade sålt 400 förköps biljetter :O

Folk får säga vad dom vill då det gäller att dansa ute på pubben, de flesta i min klass tycker det är ganska tråkigt att dansa! Men faktum är att jag älskar att dansa, är ju typ det roligaste som finns! Är ju så att jag aldrig blir less, kan hålla igång hur länge som hellst :) Och tror att mina kompisar märker av det då jag drar med dom ut på dans golvet haha :)  


 



Älskade vänner nu är det slut på Es3a.... känns så overkligt att man gått färdigt skolan! allt känns precis som förut på så sätt att det är sommarlov och att skolan åter börjar i Agusti då man förväntans fullt  får träffa det människor man inte sett av, och höra och dela med sig av alla påhitt under sommarens gång :)

Es3a ni är den bästa klass jag haft, tack för alla roliga minnen och den enormt stora sammanhållningen vi haft <3
Tack vänner <3

(Nu är dom flesta arbetslösa och luspanka men jag hoppas att vi kan hitta på något billigt påhitt endå, så att man inte bryter kontakten helt ;D )


Dag X och sista dagen som Es3a

Idag är det studenten !! Fy fan vad himmla roligt, har ganska precis kommit hem från avslutningen som var med sång, tårar och mat.. typisgt mig och lisa att gråta :/ 

Sen så har vi ju också åkt flak idag och det var toppen kul, känner mig dock lite mobbad som estetare, folk eller rättare sagt som Sanna kallade dom "fittor" kastade vattenbalonger, is och ölburkar på oss!    mm..... vi är populära!   Har i villket fall ingen röst kvar, vi är ju ingen stor klass så vi måste skrika mkt för att höras haha. 

Nu ska jag gå å äta och sen göra mig iordning för kvällen som vi kommer spendera hos Danne :D ska nog kanske spela lite Brännboll också, så vi får se hur länge våra vita kläder är vita! Sen senare mot kvällen blir det Valdinos *JIPPI :D *



Massa folk :O




Student barnet =)





Jenny och jag  :)




Åskadare.... och så Sannas mamma med skylten :)




Åskådare....





och så lite mer Åskådare...





Cayza, Daniel, Amanda, Lisa, Jenny, Hanna och så Angelica =D 
jag som fotograf :)





Estet dans !!  Och så är det ju givetvis kungen (micke)  själv som viftar med sitt glas :)



Estet musik ! Som gav en jätte fin musik föreställning som avslutning :)





Och så OP som hatar estet ! 
Som hon sa i mikrofonen idag : Estet Musik, Bild och dans vi äger OP3B!! sug min kuk !! 

HAHA fy fan vad vi är bra :D
   


Student vagn och traktor =)

OJOJ idag då vi vaknade så såg jag av förvåning att nästan ingen mådde dåligt eller jo folk mådde illa men man hat sett värre !!

Iaf så har vi idag klätt våran student vagn så att den är redo att användas i morgon och det kommer bli så kul, sjunga tills vi dör x)

  






Haha fan va kul jag tror jag dör :) Onsdag - Torsdag har nästan hela klassen varit hem till Sanna och haft en klass fest och det är den roligaste festen Ever!"!  Det blev mkt prat och spel som bla.. ölspelet, hemma gjort sanning eller kosikvens = cp frågor :/ och så bål brännboll mm.. under kvällens lopp och alla blev bara gladare och gladare längre in på kvällen vi kom.

Förutom klassen så kom Patriks kusin Rickard och hans kompis i rasta flätor, Sen kom Thom utklädd som en i gruppen kiss och skadade Lisa så här lagomt till Studenten haha som tur är går han ju OP haha ;) Sen kom Hannas kompis Sandra & hennes kille och några kompisar till han !! Och så blev det Bål brännboll och det är det roligaste jag gjort på en fest, jag menar hur många "spelar" spelet i slutet typ igen, folk ligger på bög och skrattar åt annat kastar bollen åt fanders mm..  :)   

Sen så sov nästan alla över och det gör ju att det blir en "bättre" sammanhålling på festen =)




Bal 2009

VAR  ju på Bal i tisdags och det var banne mig jätte roligt :D jag menar man går ju bara på bal en gång och man är bara så upp piffad en gång :) Gå på en lång röd matta, mat och dryck och så mingel och massor med prat, kvällen slutade med dans på party golvet ;) 
 
Har dock inga biler på min dator ska lägga upp lite bilder så fort jag laddat över bilderna!

Gick med mina kära vän Thom ;)


4 dagar kvar och partyt kan börja x)

Senare idag (runt 2) kommer klassen och det blir pool party, grillning & festa kul som fan x) 

Ska fara iväg och jobba en stund hejsvejs :)

5 Dagar till studenten :)

Sry he blev inget inlägg går men ni dör väl inte för det hoppas jag :)  Ja iaf så är det bara 5 dagar kvar til studenten och det börjar bli lite pirrit i magen varför vet jag inte det vara gör det  ;)

Igår så färgade jag mitt hår mörk brunt och jag tyckte det blev riktigt bra lite ovant att se i spegel bara, sen så hade man ju kunna önska att man hade haft så där långt hår på riktigt, det hade ju varit en drömmmmm!



Ursäkta minen ! :)




Har även varit och köpt ett halsband och ett par örhängen som jag ska ha på balen på tisdag =)


7 Dagar

Idag har det varit Världens längsta dag !!! JOBBA ute då det duggar och bara är allmänt kallt och jävligt !  Förstår som inte vart värmen tagit vägen ? var ju runt +30 grader i skuggan i helgen och nu idag så toppade med +7 det är galet  :S

Har iaf.. idag snabbt varit på stan och köpt mig ett halsband och ett par örhängen som jag ska ha på balen :D riktigt tjusiga, lägger upp en bild på dem imorgon :D

7 DAGAR KVAR
=)




8 dagar kvar och min sista skoldag idag =)



Skål  =)




Blev så nöjd med det här armbandet, tyckte att det blev skit snyggt om jag får sägad det själv :) synd att det bara inte går att få samma "glans och skarpa färg" som det är i verkligheten :/





En ljus lyckta som jag gjort på skolan åååååå jag tycker att den blev bra :P
(hopp & våga)








  
Under lägg...





Hittade dem här snygga glasen och var bara tvungen att köpa dom =) tycker att dom kommer passa perfekt till nästa veckan :D
om ni inte ser vad det står så ska jag säga att det står FAN VAD VI ÄR BRA (ES3A)  :D och det stämmer ju på pricken ! :)

Fan nu är det bara 8 dagar kvar tills vi slutar skolan .. Känns faktisgt lite tråkigt om jag ska vara ärlig och då får folk tycka att man är dum i huvudet!! Men det är bara s jag känner :) men nu ska vi ju ta vara på nästa vecka och det kommer bli så himmla roligt som kommer bli minnen för livet :) 

Hej Hej



Ja vad säger man igenterligen ?  Välkommen till min blogg först och främst å för det andra som så hoppas jag att ni hittar något att läsa om  =)  
Ska bli riktigt roligt att se hur ofta jag kommer att uppdatera denna blogg, har som mål att uppdatera misst en gång i månaden! Nä nu skojjade jag bara :)  Ska försöka skriva och ladda upp bilder så ofta jag orkar, helst varje dag :)

RSS 2.0