Natti natti

Blev att spela korpen match mot poliserna idag, det var super roligt trots att vi förlorade :)

Nu säger jag natti natti!






Parkering


Hur går det till? Hur kan det ta så länge att parkera en bil :O

 

 

 


.... sov gott

Nu är det dags snart att säga god natt! Dagen började väl väldigt bra med att jag tommy, christian, nillson och nj var på stan och handlade lite smått och gått. Sen blev det även ett gott mål på Sunes *mums*.

Nu ikväll har jag spelat match med ett lag som inte alls kan spela innebandy :(  Förlorade stort men fick sätta en kasse iaf.  Allt det här med innebandyn sitter mig väldigt djupt i hjärtat och det är något som jag tänker på varje dag, att topp laget som jag spelade med..... la ner min själv mitt liv ja det gick före allt! Sattsade 110% och ville så mycket inom sporten, gick i stöpet då laget las ner på grund av för lite spelare. Det gör ont och mitt hjärta blöder varenda dag då jag tänker på det. Det är säkert många som inte förstår den kännslan, men då man sattsat allt till 110% och att det sen inte blir något av det känns det bara förjävligt, sorgligt och meningslöst

Fan många kännslor som far genom kroppen ikväll.  Efter matchens förlust känner man sig lagomt bitter och sen blir det bara värre. Känner mig ikväll som den värdelösa tjejen som ingen vill ha, som ingen tittar på, inget att skryta om. Känner mig som ett spöke... osynlig!
Varför känner jag mig så här? Det är skrämmande och på något sätt overkligt

Nu säger jag natti natti för idag.






Natti natti

Då har man jobbat och ska nu till att sova! Ska bli ganska skönt att sova och få slippa alla kännslor som sköljer över en då jag sitter och lyssnar på musik, så sov gott alla.


RSS 2.0