...

Jobbigt då kvällarna kommer då kommer även alla kännslor och det är oerhört jobbigt!


Ny Duschad

Skönt då var man ny duschad och luktade gott :) Finns väl inge skönare än att känna sig fräsch?!
Nu blir det att göra sig i ordning och sendan ta bilen ner till stan och lämna Tinas jacka som hon glömde här igår sen blir det även att gå in på ett annat ställe och det får ni reda på imorgon ;)



Matvraken vid spisen! Katten som aldrig blir tyst!!

Facebook


Mitt facebook fungerar inte







Tvångstanke

Så då var det Tisdag ja!  Börjar att få tvångs tankar angående söndagen!! Tänk om jag tagit min egen bil och farit hem och lämnat grejerna då hade detta aldrig hänt! Tänk om att jag sagt att vi åker i min bil ist för din bil då hade det heller aldrig hänt. Men om vi hade tagit min bil så hade problemet med däcket fortfarande funnis kvar och man hade kanske upptäckt det i ett dåligt tillfälle och varit med i någon bilolycka, så på så sätt var det ju bra att vi tog hans bil och upptäckte det där med däcket på ett bra och lugnt ställe. Men Inget av detta skulle ha hänt om det hade varit ordentligt gjort från första stund. Då hade det varit frid och fröjd för alla men speciellt för mig och min själ/hjärta.





Men samtidigt nu får jag inte gräva ner mig för mkt, har ju trotts allt väldigt fina kompisar som jag drivs att umgås med så för deras skull håller vi humöret på topp :) Som igår då Christian Tina och Emelie kom och grillade hos mig, de fick mig att tänka på annat för en stund och det kändes otroligt bra.


En fika på stan

Ännu en dag har gått.. dagen gick bättre än väntat! Trodde mig dock att det skulle bli jobbiga diskutioner angående vad som hände igår! Blev några tårar som rann ner för min kind och lär nog bli så ett tag framöver också.

Har gjort ganska mkt idag =) Har varit på stan med Tina där vi kollade runt på det mesta, åt mat, tog en fika, solade lite solarium mm..
Christian har visat upp sin nya bil han köpt idag, riktigt fin måste jag säga bra märke är det också.

Sen nu under kvällen har jag, Emelie Lindberg, Tina och christian suttit och grillat lite korv/marshmallow. Blev också ett tappert försök att grilla en genom frusen majskolv.
Så i det stora hela har det varit en super bra dag



Sola

En ny lång dag... hoppade på att få sova länge så att man slipper tänka på det som hänt, Men icke det!
Ska iaf idag fara in till stan med min vänn Tina och se om vi hittar något snyggt :) blir nog mest troligen att fara och sola en sväng också :)


Hur gör jag??

Nu kommer lite tankar men framför allt mina kännslor ut! Denna söndag började väldigt bra men dessvärre slutade den sämre mellan personer som jag älskar och som älskar mig! Min pojkvänn och min far blev riktigt ovänn idag och vem är det som drabbas om inte lilla jag? Ingen vill ha något med varandra att göra och så är det bara! 
Jag som flickvänn i det här läget vet inte alls hur jag ska reagera.. känner mig splittrad och ledsen och vet inte alls vad jag ska ta mig till!! Går inte vänta ut striden eftersom att båda är tjurskalliga, det enda sättet är att någon av personera ber om ursäckt och tar insiativet till att lösa detta! Frågan är ju bara hur länge det tar?!


Stockholm

Är ganska tomt i huvudet så har inget speciellt att skriva om! Sen händer det inte så spec mkt heller :/
Är dock i Stockholm nu och ska till att jobba så blir väl mer att skriva om då vi är här nere och till helgen då vi kanske ska till Grönalund :)

Gokart gratis och tivoli

Gårdagen blev roligare än planerat... skulle följa christian och titta på en ny dator slutade med att vi hämnade i rosvik och körde gokart! Hur roligt var inte det på en skala 1-10.... 10 såklart! Var visserligen första gången jag körde gokart så lite spännande var det i börjarn, gick super bra i slutet försökte vi "sladda" med dom haha. Det absolut bästa var att det var helt gratis WooHoo!




Igår kväll så for jag tommy christian och natalie till luleå kalaset. Har nog aldrig åkt så mkt karuseller på ett tivoli någonsin! Är ju ingen karusell människa, brukar åka max 1 men inte igår! Kan ju ha och göra med att jag inte hade några andra val då man blir tvingad :/ men roligt var det :D sen givetvis så åt vi ju god mat också, är en stor del därför man far dit.




Blocket

Godmorgon godmorgon :)  då var man vaken och det första man gör denna morgon är att sitta och spana på blocket efter en bil! Är ganska beroende av en bil väldigt väldigt snart. Rinde på 2 bilar igår kväll men båda 2 var sålda... så får se om man har bättre lycka idag med bilköp :)
I Framtiden blir det att skaffa sig en riktig busbil, men tilldess får jag nöja mig med att åka med mina kompisar och med killens bil :)



Killens busbil :)









Kamera

Min kamera e död...hittar inte min batteri laddare :(  Jag har städat och förlagt laddaren någonstans! Vill lägga in bilderna på datorn så att jag sen kan lägga upp bilder på min nya hårfärg



Bitch

Arg och får det bara inte ur huvudet måste få berätta varför min syster varit ledsen idag.
Min kära lillasyster Natalie ( hon är 16 och längre än mig :S) hade planerat in att fara på Luleå kalaset med 2 kompisar, tanken var att hon först idag skulle fara iväg till rosvik och sova där till imorgon där det sedan skulle bära av till luleå för festival.

Det blir inge festival för Natalie i helgen! Personen i rosvik som hon skulle sova hos och gå på festivlan med hade tydligen redan lovat att gå med ytterligare 1 person, och den personen i sin tur betsämde att dom inte kunde vara mer än 3 personer! Så kompisen som natalie skulle sova hos ikväll lyder snällt sin andra kompis vink (för att inte såra henne då) och lämnar plötsligt Natalie som hon planerat med i sticket!!!!! Och sårar Natalite istället.

Det som är synd är att det alltid,alltid alltid är natalie som blir utstött och det är inte första gången det händer. Och det är alltd samma, en bestämmer.. den andre till inte såra och den 3 Natalite blir utstött och sårad!
Vad är det för jävla sätt att behandla folk... så beter man sig inte bara! I mina ögon är hon en äkta BITCH.



ps2

Vad hittar man på en dag då det regnar? Eftersom att min syster varit väldigt ledsen nu på förmiddagen så har jag spenderat lite tid med henne för att göra henne på bättre humör. Började med att göra nybakta wienerbröd, bra och gott blev det. Efter ett par smarriga wienerbröd med "mormors"saft  satte vi oss ner och spelade gamla spel på PS2. Var länge sen sisst vi gjorde det nu så det blev extra roligt, fick skratta otroligt mkt åt varandra i stridens hetta. Kanke blir att ta en match till lite senare idag :)
(Älskar att spela tv-spel, kanske lite barnsligt... men va tusan roligt är det ju :D )



Lånad bild från google.

Såg ju nu att konsollen finns i andra färger också :O Skulle ju hellre viljat ha något av de färgerna :(



mm rosa <3

RSS 2.0