Bastu + Energi dryck

Går kvällen var toppen bra, skulle först ut till hortlax och se på film med grabbarna men det blev inget av det pga brist av bil! Så det blev en hemma kväll med syrran ist, bastade med lite tända ljus och go pratade (var länge sedan) Hårinpackning + peeling, Kändes otroligt skönt för kroppen att få ut all skit ur porerna! Så nu är man som en ny människa ;)

Hade problem att somna igår! Tycker ju att man borde somna ganska fort efter att man suttit i bastun över 1 timme. Men inte det... var hur klar vaken som helst inatt, när klockan var 3 var jag tvungen att ställa om avstäningstiden på tv:n, kunde för mitt liv inte förstå varför jag inte kände mig trött.........!!
Vi har köpt hem en ny essens som smakar som energidryck, riktigt go faktiskt så jag drack lite över en halv liter utav det igår kväll och det jag då inte visste var att det har samma effekt som enerigi drycker! Så det var ju inte så konstigt att jag låg vaken länge utan att känna mig ens en liten smula trött!



Hittade inte något kort från våran nuvarande bastu så det fick bli ett kort från vårat gammla hus :)

Mood Hårfärg

Grått väder är det minst sagt idag :S man blir ganska så nedstämd, men då får man ta vara på möjligheten att göra tråkiga saker eftersom att man inte kan vara ute! Som ex att städa rummet och tvätta kläder.

Btw jag färgade mitt hår igår. Eftersom att alla säger att färgmedelet MOOD är så himmla bra så provade jag på det och om jag skulle få ge det betyg mellan 1-5 där 5 är är topp betyg, så skulle det bli en stark 1! Fungerade inte alls på mitt hår, håret såg exakt likadant ut då jag sköljt ur håret! inte ens utväxten försvann :O blir galen på sån här skit, ska det vara så svårt att färga håret blont? Iof så vet jag inte om de är skillnad på förpackningarna, eftersom att det finns förpakningar som är röda och blåa? Tog en blondfärg som var i en rödförpakning och det funkade inte! Så frågan är ju om det skulle fungera om man tog en som var i en blå förpakning!! Vad är skillnaden?





Före och efter färgning...!
Saknar sommaren!


Nålstick :S

Blev inte mkt skrivet här på bloggen idag!! vet igenterligen inte varför.. blir bara så ibland.
Idag har det väl igentligen inte hänt så där jätte mkt, var på morgonen och tog blodprov :O och töntig som jag är var jag tvungen att kliva upp extra tidigt så att jag kunde he på ett emla plåster (bedövnings plåster). Tycker att jag borde vara van att ta blod prov vid det här lagret, men tydligen inte det :S
Är liv rädd för nålar, är bland det värsta jag vet!  






tiden tickar mot kväll

På en liten stund är det dags att gå upp och se på tv, är ju en massa bra pogram på tv ikväll jö! Går ju inte bara att missa. Hittade den här låten för inte allt för länge sedan, är säkert ett bra tag sedan den kom ut menmen så är det ibland :) tycker iaf att den är ganska skön



Eric saade

Varfön vann han inte ? :O han är ju så otroligt bra! Hur kan man inte tycka han är bra ?


 

 


Skräck upplevelse

Vilken otroligt vackert väder det är ute idag :D solen utstrålar en massa ny energi till kroppen. Har nyss kommit in från en rikligt lång promenad med hunden, är jätte skönt väder ute inte alls så där super kallt som det varit på senaste tiden. Det börjar nalckas vår här i piteå snart WooHoo.

Codas skräck upplevelse under promenaden idag: Vandrade efter ett smalt skoter spår, då det plötsligt kommer en skoter bakom oss. Skoterföraren stannar snällt och stänger av skotern så att vi kan passera... jag går förbi och ställer mig bakom skotern och Coda står kvar som en staty och stirrar på det otäcka monstret (skotern) :S jag lockar och lockar men han vill inte passera han står mitt framför skotern och gnäller! Tillslut lyckades jag få han att komma men tro inte att han gick som vanligt!! han passera i 110 knyck haha han är så otroligt töntig.

Har ni nå djur som är skvätt rädda för något ?




Coda som plumsar sig fram i snön

Strålande, chihuahua och innebandy

Vilken dag det varit idag! Känner mig på super bra humör på alla sätt och vis :) har dock inte gjort nå spec.. idag, typ varit hemma, gått på en promenad med hunden och sen lite projektledare.  Strålande sol har det varit idag och därför har jag varit på väldigt bra humör!

Jenny ringde för en lite stund sen och vi pratade om lite allt möjligt, fick veta att hon eller hennes föräldrar köpt sig en liten chihuahua så nu blir det att fara och titta på lill vovven någon dag då hon är i stan :) blev också glad då vi började prata om kommande sesse i innebandy, lyste upp som en sol :) ser väldigt lovande ut på den fronten ^^



Bild sen i september



Innebandy Seriesegrare div 2 damer säsongen 2008/2009!

Fy fan vilka tider det var! saknar allt från förra sessen. Förstår inte hur det kunde bli som det blev, då vi var så jävla nära div 1! Dommare som inte kunnde dömma + Ett jävla mål ifrån att gå upp till en högre divison!

Fattar inte hur föreningen kunde ta det beslutet att lägga ner laget efteråt, fattar ingenting ?! slitit som jävla djur för att komma så långt och så blir det ingenting av det! ursäkta alla svordommar men kan inte yttra mig på andra sätt i detta tillfälle! Blir bara så jävligt arg och ledsen då jag tänker på det, vet inte vad jag ska mig till! Lägga mig ner och gråta?
Önskar att man kunde spola tillbaka tiden!







Serie segrare!!





Träningsläger i Tyskland!



Match mot Tyska landslaget :)


Avatar

Jag har inte sett Avatar filmen och alla säger att jag borde göra det. Första gången jag såg den på reklam tyckte jag att den verkade dålig och väldigt overklig ... så därför har det inte blivit av! 
Men eftersom att alla säger att den är så fruktansvärt bra så kanske man skulle tvinga sig att se den!!!???




Brun?

Så då har man varit iväg till AF och lämnat lite cv. Som det ser ut nu så ser det väldigt lovande ut! Hoppas på det bästa ;)

Vad händer nu? Är ju så otroligt vackert väder ute idag så jag ska nog ta med mig hunden ut på baksidan och sitta i solen en stund, skulle inte vara helt fel! Tror ju dock inte att jag kommer bli brun pga att jag har massa klet i ansiktet? eller går det igenom det också?? Om inte annat så får jag ny energi :)




Gillar mitt hår :) måste dock färga utväxten :/
Fotograf: Natalie (nallelie.blogg.se)

Hiss eller diss

Titta sanbbt runt på internet och hittade denna klänning! Förstår inte riktigt vad som gör den här klänningen så fin? ser nästan ut som att man tagit en tygbit som man spänt fast med hjälp av BH:n! Jag skulle inte bära en sådan klänning (passar inte i modellen) så för mig och min kropp blir denna klänning, DISS! :)



Vad tycker ni? :)

Sveriges värsta bilförare

Nu har jag precis sett sveriges värsta bilförare :O  det är ju en katastrof att dom en har fått tagit körkortet! Hur kan en trafiklärare/skola ge godkänt för sånna där dårar bakom ratten! Måste vara fruktansvärt dåliga trafikskolor dom gått på iaf! Tror att det finns fler än jag som tycker att detta är skandal! :)



Dagens Historia

EN BLONDIN PÅ FISKETUR

En blondin skulle ut och pimpla. Hon köpte all utrustning som hon behövde och sen begav hon sig till närmaste is. Efter att ha gjort ett hål i isen så hörde hon en röst från ovan som sa:  "Du kommer inte att få någon fisk där!" Hon blev lite förvånad men gjorde som rösten sa och satte sig en bit bort. När hon hade gjort ett nytt hål i isen så hörde hon återigen samma röst: "Du kommer inte att få någon fisk där heller!"
Hon blev lika skärrad som förra gången men gjorde åter igen som rösten sa och flyttade sig igen. När hon hade gjort ett nytt hål för tredje gången, så hörde hon rösten igen:
"Du kommer inte att få någon fisk där!" Blondinen var väldigt skärrad och frågade med darrig röst: "Är..är..är du g..g..gud?"
"Näe" hördes rösten svara med en suck, "men jag är vaktmästare här i ishallen!





Man skulla kanske ha farit och pimplat någon helg framöver då det är bra väder, skulle ju vara riktigt mysigt + att man blir brun av att sitta i solen ;)

Tvångstanke

Dagens frukost/lunch blev att koka nudlar... är ju otroligt gott  :D måste ju passa på att äta det nu då man tyck om det innan man flyttar hemifrån! Då lär man ju för äta sig på det tråkigt nog :S

Tänkte på en sak idag då jag vakna på morgonen och skulle klä på mig, började fundera på vad man har för tvångstankar och ju mer man funderar ju med kommer man på. Några av mina tvångstankar:

  • Jag måste alltid ta på mig min första socka på väster fot!!
  • Nycklarna får inte ligga på bordet
  • Måste alltid kolla att jag låst dörren 2 gånger
  • Täcket och lakanet måste alltid vara rakt
  • Om jag åker någonstans måste jag alltid kolla minst 2 gånger för att se att jag har med mig allt
  • Får inte gå på A brunnar  mm....

Ja tvångstankar kan ibland vara riktigt jobbiga och göra en vanlig vardag mer komplicerad än vad den igentligen är! 
vad har ni fr tvångstankar?


Sommar klänning? :)



Fin eller ful?




enligt mig är detta en super söt sommar klänning :)
Fin eller ful? :)

Dagens Historia : Blondin

En blond kvinna är ute och kör i sin nya fina sportbil och blir stoppad av en blond kvinnlig polis.
"Det gick lite för fort det här, kan jag få se körkortet?" säger den kvinnliga polisen.
Blondinen börjar frenetiskt leta igenom sin handväska, och blir mer och mer stressad.
"Hur ser körkortet ut nu igen?" undrar blondinen nervöst.
Den kvinnliga polisen svarar: "Det är ju fyrkantigt med en bild på dej!"
Till slut hittar blondinen en fyrkantig spegel i väskan, tittar på den och räcker över den till poliskvinnan. Polisen tittar på spegeln, lämnar sedan tillbaka den och säger:
"Det är ok, du kan åka, jag visste inte att du också var polis!"




Så var den historien, vet inte hur det är i verkligheten men nog skulle det säkert kunna vara så.... man vet aldrig med blondiner ;)
För mig känndes den här historien ganska "verklig" för vissa blondiner är verkligen dumma och lever verkligen upp till dumma blondiner  :)

Lacken :S

Tjenare Tjenare allihopa :) var ett tag sedan jag skrev här nu... men ska berätta vad som hänt under dagen.
Dagen började med att jag och killen fick skotta oss från lillabodan (där han bor) in i det vanliga huset!
Sen efter frukost var det bara att gå ut och försöka skotta fram husbilen (som vi ska ha ner till ELMIA i Jönköping), har ju snöat hur mkt som helst man får skotta hela tiden den är *hemskt* och det värsta är att det aldrig slutar att snöa heller! iaf så fick vi ju fram husbilen tillslut och på köpet på det han jag repa lacken på Tommys bil med spaden -.- har gjort mig jobb till våren!



Så va händer nu närmare kvällen? Vi sitter ett gäng i Tommys garage och spelar data, riktigt mysigt måste jag säga :)  kommer bild på det sen :)

2 Mars

Har precis kommit från logopeden och det känndes som att det var ett välbehövligt besök! Fick en massa olika övningar som jag ska göra för att träna upp min röst, ska åter dit igen om 1 månad och då blir det så att jag kommer gå dit 1 gång i veckan :) hoppas verkligen på en förbättring! Nog för att rösten blivit så mkt bättre än vad den var 1 veckan efter operationen... men bättre ska det bli !

Söndag kväll

Nu har jag kommit hem och varit hemma i någon timme. En riktigt snäll kompis erbjöd sig att skjusa hem mig :)

Fast det gjorde ont i hjärtat att fara hem på så vis... känndes dumt mot min kille :/ !! (riktigt dåligt samvete)

Känndes skönt att få komma  hem också och träffa mor/far och prata lite med dom och kolla på våran eller mammas nya bil som står i garaget!  




Nu Väntar kudden..... så GOD NATT :)

 


RSS 2.0