Projektledare

Som jag skrivit i ett tidigare inlägg så ramlade jag ju med datorn och slog mig -.- av någon anledning så satte jag mig typ på knä så mina knän och def smal benet på båda bena är sjukt ömma och ont har jag också!  
Var iväg iadg och var projektledare med tobbe på en skola i bergsviken :) Denna gång var det faktisgt bara tjejer eftersom att det blir så många då killarna kommer... och det är så himla kul att se att det finns ett intresse för innebandy inom tjejernas sida. Iaf så skulle jag blåsa i gång en tekning, han inte mer än att  lägga ner bollen så var spelet igång på allvar! Ska till att vända mig därifrån då jag känner smärta på mitt vänstra smal ben "ONT GJORDE DET + ATT JAG GJORDE ILLA MIG DÄR DÅ JAG RAMLADE"
Jo då är det en tjej som ska safta på bollen men missar totalt och träffar mig ist! MAN kan ju inte svära heller eftersom att man är med barn, så bita sig i tungan och hålla munnen.. inte lätt men ett måste :)



Men annars så är det hur roligt som helst att fara iväg och spela med barnen :)



Julafton den 14 december

Gårdagen för mig var som julafton :D Eftersom vi familjen tänkt att fara ner till mariestad och fira jul där iår med farmor och Dag så skulle vi inte kunna få alla julklappar där nere, skulle bli för långt att transportera! Säger bara att jag har världens snällaste föräldrar <3 tycker om dom otroligt mkt .. fast jag kanske inte alltid säger det till dom <3
Så eftersom att det inte ville eller rättare sakt som dom sa kunde transportera det ner så fick vi ta det nu ist, jag och syrran vi fick 1 stort paket var som såg ut så här då vi tagit bort pappret ...




Woolllaa bästa julklappen :D
Önskade mig dock ingen tv pga att det är en jävligt dyr grej att önska sig! Men nu fick jag en :D är JÄTTE JÄTTE JÄTTE GLAD  :D  går inte att beskriva med ord den kännslan säger bara tuden  gånger miljarders TACK :D ¨
Det som är bra med denna julklapp är att jag kan ha den då jag flyttar hemifrån och det är toppen :D Tack mamma och pappa ni är bäst ^^



Så här fint blev det :)


Ramla med datorn :S

 

Söndag

Under söndag morgon som det faktisgt var då vi kom hem skulle jag trött som jag var hjälpa Tommy med att bära in hans dator. Han tog skärmen tangentbordet mm.. medans jag fick ta "databurken". Där vi gick var det is så med andra ord väldigt halt så Tommy säger till mig HALLKA INTE! Ungefär en halv sekund senare halkar jag....slog mig på isen ganska hårt MEN jag räddade datorn ;) Tur det hade inte haft råd att köpa en dator i dagsläge! (Man ska aldrig säga sånna där säker för då händer det konstigt nog).
Kvällen/natten/morgonen slutade väldigt bra endå, fick ligga i sängen och titta på den person som jag bryr mig mest om i hela världen och tänka "Gud vad jag Älskar honom och han är min bara min! <3"


Kärlek Värmer <3



(Hinner inte riktigt skriva allt som hände igår.. måste ila skriver då jag kommer hem efter det att jag och tobbe varit projektledare)

PUSS


Lucia vaka

Luciavakan är så gott som över.. om jag ska vara ärlig så är det första gången som jag vakar då det är lucia!  Klockan är ju nu jävligt sent eller tidigt kanske man ska säga.. känner att man börjar bli lagomt trött då vi lanat hela gårkvällen/natten och samma denna natt! Jag har haft en fruktansvärt bra helg och trodde aldrig att jag skulle spela CS i hela mitt liv men nu blev det så och tycker att jag blivit gode bra på det  nu under helgen ;)
 
När inlägget är skrivit klart blir det hem gång snarast.. Orkar inte tjorva mer med datorer eller spel som jag inte är riktigt 100 på, försöker göra så gott jag kan för att klara mig själv så att folk slipper hjälpa mig! Men det är som sakt väldigt svårt då jag i övrikt har väldigt svårt att fatta allt vad det gäller datorer + att nästan allt är 90% på engelska och bara där skiter det sig.. Känner nu att tålamodet håller på att bli jävligt kort pga av trötthet max3 timmars sömn på 2 dygn :S sen så får jag kort stubin då jag är hungrig..... Trotts detta har det varit otroligt roligt under kvällen :)

Nä nu blir det hem färd, så jag säger godnatt till de som också vakat och godmorgon till det människor som ska upp tidigt :)

GODNATT :)   


Blogg design + IDOL FINAL

BÖrjade göra om min blogg design igår men tappade orken totalt.. ser därför lite halv fult ut nu, men ska då jag får orken tillbaka göra färdigt helt och hållet :)

Så vad händer ikväll.. Jo det är ju IDOL!!! Gud vad jag har längtat efter finalen och jag verkligen hoppas hoppas att det är Erik som vinner ;) Om han inte vinner så är svenska folket ton döva rakt igenom !?  Vem vinner och vem försvinner?

Det sorgliga med allt detta är att jag följt Idol varje fredag coh längat efter finalen.. och jo vad händer, tittar i våra kalender och ser att vi ska spela match ***** så då missar jag allt! Jävla skit :/  Nästan så att man skulle vilja hoppa matchen och se idol ist x) Men då skulle nog inte tränaren bli så glad!





HEJJA ERIK !


Cafe piteå

Träffade  tobbe och ... kommer inte ihåg vad han heter pinsamt :S  Iaf träffade dom 2 idag på Cafe piteå där vi lunchade ihop och planerade kort om morgon dagen då vi startar igång vårat arbete med barn.
Blev dock inte så lång planerings tid.. max 15 min sen resten av den timmarna satt vi mest och pratade om allt mellan himmel och jord. Förstår inte riktigt vad det är med mig och att äta mat..vad jag än gjorde, gick allting snett och det flög mat hit och dit :S det var mat överallt!! Aja Dom hade det fruktansvärt roligt åt det iaf, och det glädjer mig att jag kan få andra att le :)  Efter allt skratt vandrade vi genom stan en snabbis, var ju in på stans bästa affär Inter sport x) 

Haha vilken dag det har varit idag.. Helt otroligt har den varit :P hoppas ni haft en lika bra dag/kväll som mig =)


Fotograf: Natalie (nallelie.blogg.se) Super fin fotoblogg!
Modell: JAG


BUSA OSS FRAM

Klockan är nu runt halv 11 och det känns redan som att jag hunnit med en hel del på morgonen. Har hunnit varit iväg och pratat med en person som ska hjälpa med sökande av jobb mm.. har sen hunnit städa och he igång en tvättmaskin och så har jag även hunnit fixat och stätat där katterna håller till :)  

Helgen i sig känns som att jag hunnit med mkt, fredagen bestod av Idol och sällskaps spel.
Under lördagen hände det väl inte spec många knop, men därimot under kvällsidan han jag med hur mkt som helst. Var först en sväng till Norrfjärden och såg på film/Mkt prat och mkt skratt med helt underbara människor :) Var hur mysigt som helst <3


Dolan's cadillac


Då klockan närmade sig halv 12 drog jag in till stan igen där det slutade med att jag och 6 bilar till var ute och sladdade och lekte oss fram i stan. Riktigt jävla roligt trotts att jag har framhjuls drivet, men det gick ändå hyffsat;)  Men det blir bakhjuls drivet tills nästa vinter kan jag lova!
Måste säga att det är otroligt roligt då det är så många bilar som är ute och kör WOOHOO :D
Hoppas det blir av snart igen :D   


(6 Bilar + Barbie Volvon som stod bakom mig)




IDOL

Gårdagens IDOL säger bara vilket fjasko!! Tycker verkligen inte att Calle har något att göra i finalen... han är duktig mens hans kunskaper brister på många ställen. Tycker därför att Tove är mer förtjänad att få vara i finalen hennes kundskaper sträcker sig längre än vad Calles gör sen så är hon mycket mycket roligare att titta på... när hon är på plats svänger det, om man jämför med Calle.
Tycker att Erik och Tove borde vara i final, 2 värdiga vinnare :)
Enligt min åsikt så kommer Erik vinna nästa helg, han har allt finns inget stop inga hinder.. han har allt för att bli en riktigt stor stjärna :)






Det är sjukt men sant, det händer jämt

Var en snabbis in på den nya sport affären som kommit till stan "sport ringen" säger att dom har otroligt fina kläder mm.. hittade en jacka som jag blev helt jävla kär i <3  synd nog är det aningen dyr :/
Det är otroligt alltid då jag verkligen fastnar för något är det alltid bland det dyrare! Varför?

Har även varit in en sväng på stan och tittat runt lite, det jobbiga är att när jag ska försöka leta saker till andra hittar jag hur mkt fint som helst som jag själv skulle vilja ha :S  
Varför ska det alltid vara så att man hittar allt fint då man inte har råd?? Det är sjukt men sant, det händer jämt
-.- 

 


RSS 2.0